• Alle voordelige jeans merken onder één dak
  • Cars jeans * Faster jeans
  • Red Button * Brams Paris
  • New Star jeans * 24/7 jeans
  • Cars * Atross * 2 voor €50,=
  • Brams Paris * Sophie * 2 voor €50,=
  • New Star * Jacksonville * 2 voor €69,=
  • Duke XXL * Basic jeans

Klanten reviews

 

Lieve mensen,

Wij horen graag jullie mening over onze jeans. Deel je ervaring en help andere klanten met je review bij het vinden van de perfecte broek.

Een foto zegt meer dan duizend woorden, plaats hier je afbeelding en laat anderen zien hoe je spijkerbroek zit!

Venema Finsterwolde,

dat is Voordeeljeans.nl

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,79 van 5 op basis van 53 gebruikersrecensies

23-05-2019 17:00
Geschreven door
Gezellig,klantvriendelijk en altijd een praatje.Mooie kleding op de koop toe
09-04-2019 14:39
Geschreven door
5 sterren. Topservice en leuke kleding
28-03-2019 16:08
Geschreven door
Leuke winkel...vriendelijke mensen...bakje koffie... gewoon top..!!
22-03-2019 11:49
Geschreven door
mijn man heeft ook een hekel aan winkelen maar was hier op zijn gemak en we gingen met 4 tassen weer naar huis, toppie
10-03-2019 09:19
Geschreven door
niet duur / kwaliteit / gezelligheid altyd vriendelijk en de stamtoafel voor een kop koffie en effe een gezellig praatje
01-03-2019 18:34
Geschreven door
super winkel. Niet duur en super service. in 1 woord geweldig.
19-02-2019 21:53
Geschreven door
Wanneer iemand opzoek is naar een goede spijkerbroek luidt mijn advies.. As de bliksem⚡️noar Finnerwold 🤪
14-02-2019 12:45
Geschreven door
Gezellig en deskundig, lekkere kop thee en koffie is er altijd.
13-02-2019 15:26
Geschreven door
Super winkel goeie keuzes als je een broek nodig hebt of wat anders en natuurlijk de Gezelligheid niet vergeten!! Altijd een vrolijke Lach op Harry zijn gezicht!! 😁 Kom zobiezo een keer weer lang,s 😁👍🏻 As de Bliksem noar Finnerwold!! 👍🏻
08-02-2019 22:13
Geschreven door
gezelligge winkel leuk personeel en als klap op de vuurpijl heel mooie kleding
20-12-2018 10:47
Geschreven door
een oer gezellige winkel met fijn personeel en niet onbelangrijk voor elk wat wils!! wij hebben hem ontdekt en komen cker terug!!
15-12-2018 17:59
Geschreven door
dacht dat het een winkel voor ouderen zou zijn maar wat schetst mijn verbazing een super moderne winkel waar je heel goed wordt geholpen en waar prachtige heren en dames kleding verkocht wordt .....koffie krijgt en nog een rollade ook nog......geweldige winkel....we komen terug!!! Een aanrader!!!!!
08-12-2018 17:20
Geschreven door
Vanmorgen even als de bliksem noar Finnewold gereden. Mooie spijkerbroek en overhemden gescoord bie Harry👍🏿 prima winkel en personeel
15-11-2018 20:41
Geschreven door
super vriendelijk, en erg behulpzaam. kom hier zeker een keer weer
06-11-2018 20:24
Geschreven door
vertrouwen gewonnen. Vooraf betalen en broeken netjes ontvangen. super service👍👍

Plaats uw recensie hier:

Hoe gaat bestellen bij ons

in zijn werk?

 Neem vandaag nog contact met mij op via Mail, Whatsapp of Messenger en ik helpt je graag bij het vinden van de perfecte jeans. 

Dat is Voordeeljeans.nl

M.v.g. Harry

  • Altijd de laagste prijs
  • Alleen de mooiste merken
  • De scherpste aanbiedingen