• Alle voordelige jeans merken onder één dak
  • Cars jeans * Faster jeans
  • Red Button * Brams Paris
  • New Star jeans * 24/7 jeans
  • Cars * Atross * 2 voor €50,=
  • Brams Paris * Sophie * 2 voor €50,=
  • New Star * Jacksonville * 2 voor €69,=
  • Duke XXL * Basic jeans

Klanten reviews

 

Lieve mensen,

Wij horen graag jullie mening over onze jeans. Deel je ervaring en help andere klanten met je review bij het vinden van de perfecte broek.

Een foto zegt meer dan duizend woorden, plaats hier je afbeelding en laat anderen zien hoe je spijkerbroek zit!

Venema Finsterwolde,

dat is Voordeeljeans.nl

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 3,65 van 5 op basis van 46 gebruikersrecensies

14-02-2019 12:45
Geschreven door
Gezellig en deskundig, lekkere kop thee en koffie is er altijd.
13-02-2019 15:26
Geschreven door
Super winkel goeie keuzes als je een broek nodig hebt of wat anders en natuurlijk de Gezelligheid niet vergeten!! Altijd een vrolijke Lach op Harry zijn gezicht!! 😁 Kom zobiezo een keer weer lang,s 😁👍🏻 As de Bliksem noar Finnerwold!! 👍🏻
08-02-2019 22:13
Geschreven door
gezelligge winkel leuk personeel en als klap op de vuurpijl heel mooie kleding
20-12-2018 10:47
Geschreven door
een oer gezellige winkel met fijn personeel en niet onbelangrijk voor elk wat wils!! wij hebben hem ontdekt en komen cker terug!!
15-12-2018 17:59
Geschreven door
dacht dat het een winkel voor ouderen zou zijn maar wat schetst mijn verbazing een super moderne winkel waar je heel goed wordt geholpen en waar prachtige heren en dames kleding verkocht wordt .....koffie krijgt en nog een rollade ook nog......geweldige winkel....we komen terug!!! Een aanrader!!!!!
08-12-2018 17:20
Geschreven door
Vanmorgen even als de bliksem noar Finnewold gereden. Mooie spijkerbroek en overhemden gescoord bie Harry👍🏿 prima winkel en personeel
15-11-2018 20:41
Geschreven door
super vriendelijk, en erg behulpzaam. kom hier zeker een keer weer
06-11-2018 20:24
Geschreven door
vertrouwen gewonnen. Vooraf betalen en broeken netjes ontvangen. super service👍👍
24-10-2018 21:28
Geschreven door
mn.ouders kochten daar al
23-10-2018 15:25
Geschreven door
Super winkel met goede kwaliteits kleding!
16-10-2018 21:46
Geschreven door
leuke gezellige zaak met mooie betaalbare mode en onderkleding. de kovvie en thee stoat altied en anders mokt Harry wel wat nou luu met gierende banden noar Finnewold.
09-09-2018 20:50
Geschreven door
super vriendelijk. Leuk assortiment.
15-07-2018 11:28
Geschreven door
Ek in Fries slagget by dizze Grunniger ;)
03-07-2018 15:36
Geschreven door
Die heeft mooie kleding.
09-06-2018 18:46
Geschreven door
Via Facebook had ik een korte broek voor mn man gewonnen, die een hekel aan winkelen heeft. Maar door de goede hulp en de enthousiaste mensen kwam hij met een tas vol buiten! Bedankt! �

Plaats uw recensie hier:

Een bestelling plaatsen?

Stel je vraag aan Harry de jeans expert.

Hij weet echt alles van spijkerbroeken!

Dat kan op Whatsapp, Messenger of mail.

  • Altijd de laagste prijs
  • Alleen de mooiste merken
  • De scherpste aanbiedingen