• Alle voordelige jeans merken onder één dak
  • Cars jeans * Faster jeans
  • Red Button * Brams Paris
  • New Star jeans * 24/7 jeans
  • Cars * Atross * 2 voor €50,=
  • Brams Paris * Sophie * 2 voor €50,=
  • New Star * Jacksonville * 2 voor €69,=
  • Duke XXL * Basic jeans

Klanten reviews

 

Lieve mensen,

Wij horen graag jullie mening over onze jeans. Deel je ervaring en help andere klanten met je review bij het vinden van de perfecte broek.

Een foto zegt meer dan duizend woorden, plaats hier je afbeelding en laat anderen zien hoe je spijkerbroek zit!

Venema Finsterwolde,

dat is Voordeeljeans.nl

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,67 van 5 op basis van 36 gebruikersrecensies

16-10-2018 21:46
Geschreven door
leuke gezellige zaak met mooie betaalbare mode en onderkleding. de kovvie en thee stoat altied en anders mokt Harry wel wat nou luu met gierende banden noar Finnewold.
09-09-2018 20:50
Geschreven door
super vriendelijk. Leuk assortiment.
15-07-2018 11:28
Geschreven door
Ek in Fries slagget by dizze Grunniger ;)
03-07-2018 15:36
Geschreven door
Die heeft mooie kleding.
09-06-2018 18:46
Geschreven door
Via Facebook had ik een korte broek voor mn man gewonnen, die een hekel aan winkelen heeft. Maar door de goede hulp en de enthousiaste mensen kwam hij met een tas vol buiten! Bedankt! �
08-06-2018 19:32
Geschreven door
De jurkjes die mijn man vanmiddag opgehaald heeft komen niet terug in de winkel, ben er super blij mee ,bedankt voor de goede servies
22-04-2018 13:21
Geschreven door
als je hier geen broek krijgt dan krijg je geen meer zoveel broeken en klant vriendelijk en goede service
14-04-2018 19:39
Geschreven door
Dikke prima bie VENEMA,donders gezellig.
30-01-2018 17:55
Geschreven door
02-12-2017 12:51
Geschreven door
Goede service, klantvriendelijk en heerlijke koffie! Echt een aanrader!
01-12-2017 16:47
Geschreven door
23-11-2017 18:02
Geschreven door
23-11-2017 15:25
Geschreven door
21-11-2017 09:22
Geschreven door
Wie sloagen altied bie Venema t is aibels gezellig Harry is n echte boxemdokter zit goud in ain moal wie goan altied bliede weer noar hoes �
15-11-2017 16:22
Geschreven door
Vanmiddag er met mijn zoon geweest. Hij heeft een hekel aan passen. Dankzij meneer Venema vind hij broeken passen nu leuk. Ik zeg maar niet hoeveel het er uiteindelijk waren� hele leuke winkel met heel veel keus. Wij komen er zeker weer.

Plaats uw recensie hier:

Een bestelling plaatsen?

Vraag Harry de jeans expert.

Hij weet echt alles van spijkerbroeken!

  • Altijd de laagste prijs
  • Alleen de mooiste merken
  • De scherpste aanbiedingen